O banki

Družbena vloga

Novinarsko središče

Za vlagatelje

Hitre povezave

Publikacije

NLB Spletna mesta

Sponzorstva in donatorstva

V NLB menimo, da s partnerstvom humanitarnih, kulturnih in športnih organizacij pomembno prispevamo h kvaliteti življenja in razvoju v okoljih, kjer poslujemo.

Humanitarne akcije

V NLB vsako leto poleg velikih organizacij, kot so Slovenske Karitas, Rdeči Križ in ZPMS, podpremo več kot 100 humanitarnih organizacij. Konec leta 2009 smo z vse slovensko akcijo obdarili otroške oddelke vseh slovenskih splošnih bolnišnic, otrokom pa podarili obiske klovnov - Rdečih noskov.  V letih 2010 in 2011 smo z vseslovensko akcijo obdarovali stanovalce domov za starejše.

Kulturni projekti

Vsako leto podpremo skoraj 80 kulturnih dogodkov, med drugim Jazz festival Ljubljana, Festival Lent in Dneve komedije v Celju ter celo vrsto regionalnih prireditev in kulturnih organizacij. V poslovni stavbi na Trgu republike 2 v Ljubljani deluje NLB Galerija Avla, kjer vsako leto pripravimo več razstav.

Šport

NLB je že več kot petnajst let sponzor slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc in že šest let pokrovitelj regionalne lige v košarki na vozičkih - NLB Wheel, v kateri tekmujejo paraplegiki iz 6 držav. NLB Skupina je bila v letih 2006 do 2011 glavni pokrovitelj mednarodne košarkarske lige - NLB lige, v kateri je sodelovalo klubi iz 5 držav. Poleg tega pa letno podpremo več kot 150 manjših športnih klubov in prireditev po celi Sloveniji.  


Sponzorstva - simboli NLB za tisk