O banki

Družbena vloga

Novinarsko središče

Za vlagatelje

Hitre povezave

Publikacije

NLB Spletna mesta

Sponzorstva in donatorstva

V NLB menimo, da s sponzorstvi in donacijami  prispevamo k razvoju in delovanju humanitarnih, kulturnih organizacij ter športa v okoljih, kjer poslujemo.

Humanitarne akcije

V NLB vsako leto poleg Slovenske Karitas in Rdečega Križa podpremo več kot 100 humanitarnih organizacij. Konec leta 2009 smo z vse slovensko akcijo obdarili otroške oddelke vseh slovenskih splošnih bolnišnic, otrokom pa podarili obiske klovnov - Rdečih noskov.  V letih 2010 in 2011 smo obdarovali stanovalce domov za starejše.

Kulturni projekti

Vsako leto podpremo skoraj 80 kulturnih dogodkov, med drugim Festival Lent, Borštnikovo srečanje, Dneve komedije v Celju ter celo vrsto regionalnih prireditev in kulturnih organizacij, v poslovni stavbi na Trgu republike 2 v Ljubljani pa deluje NLB Galerija Avla.

Šport

NLB Skupina je bila v letih 2006 do 2011 glavni pokrovitelj mednarodne košarkarske lige - NLB lige, v kateri je sodelovalo 14 klubov iz 5 držav. NLB je prav tako glavni pokrovitelj regionalne lige v košarki na vozičkih - NLB Wheel, v kateri tekmujejo paraplegiki iz 6 držav.  Že petnajst let smo sponzorji slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc, poleg tega pa letno podpremo več kot 150 manjših športnih klubov in prireditev po celi Sloveniji.  


Sponzorstva - simboli NLB za tisk