Nasveti za

Hitre povezave

Publikacije

NLB Spletna mesta

Prebivalstvo

NLB Osebni računi

Odprite NLB Osebni račun in začnite pot bančnega poslovanja. Med pestro ponudbo osebnih računov, boste gotovo našli pravega zase in za svojo družino.


NLB Plačilne kartice

Kartice omogočajo fleksibilnost plačevanja tako doma kot v tujini. Plačevanje je preprosto in varno. Strah, da boste ostali brez gotovine, je postal odveč.

NLB Plačilne kartice - nakupi na obroke

Omogočamo imetnikom NLB Plačilnih kartic z odloženim plačilom MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici) plačilo nakupa na do 12 enakih obrokov.

NLB Krediti

Načrtujete dolgoročno investicijo ali že danes potrebujete gotovino? Pripravili smo vam vrstokreditov, ki ustrezajo vsaki življenjski situaciji. Z našo pomočjo lahko že danes stopite na pot do želenega cilja. Ne pozabite - živi se samo enkrat. Torej?

NLB Varčevanja

Varčevanje je pogosto prvi korak k uresničitvi osebnih ciljev in želja. Narediti je treba samo prvi korak, potem vse skupaj teče samo od sebe.

NLB Depoziti

Oplemenitite svoj denar. Izkoristite katero od možnosti depozitov iz naše ponudbe in varno naložite vaš denar. Daljša vezava denarja (depozit), višje so obresti. Čas je na vaši strani.

Naložbe v vrednostne papirje

Star pregovor pravi da denar dela denar. To danes velja bolj kot kdajkoli. Če vam donosi iz varčevanja ali depozitov niso dovolj in ste pripravljeni na določeno tveganje, berite dalje.

Investicijski skladi

Z vlaganjem v vzajemne sklade lahko posredno varčujete v vrednostnih papirjih, zlasti delnicah in obveznicah in s tem učinkovitorazpršite svoje premoženje z nižjimi stroški.

Življenjska zavarovanja

Ponujamo vam širok nabor zavarovanj, prilagojenih potrebam različnih generacij, različnih finančnih možnosti, načina življenja, potreb in želja. Zagotovo boste v ponudbi našli tudi zavarovanje, primerno zase in za svojo družino!

Osebno bančništvo

V sklopu osebnega bančništva vam nudimo celovito strokovno obravnavo vaših osebnih financ in vam pomagamo pri odločitvah o varčevanju, zadolževanju, zavarovanjih...

NLB Privatno bančništvo

Privatno bančništvo je splet finančnih in s financami povezanih storitev, oblikovan posebej za zahtevnejše stranke.

Ostale storitve

V banki se trudimo, da bi svojim strankam ponudili res čim širšo ponudbo storitev, kamor sodijo tudi take, ki niso neposredno povezane z bančništvom. S tem vam skušamo omogočiti, da bi čimveč denarnih zadev opravili v isti hiši, z pristopom, ki ste ga vajeni.

Poti do banke

Ponujamo vam celo paleto sodobnih orodij, ki vam olajšajo komuniciranje in poslovanje z banko.

NLB Klik

Omogoča hitro in varno opravljanje bančnih storitev. Udobno in preprosto z domačega računalnika, tablice ali prek mobilnega telefona.

Ponudba nepremičnin

Oglejte si posebno ponudbo za nakup nepremičnin.