Storitve za prebivalce

Nasveti za

Hitre povezave

Publikacije

NLB Spletna mesta

Ostale storitve

NLB Plus

Storitev omogoča avtomatski prenos sredstev med osebnim in varčevalnim računom, kjer bodo bolje obrestovana, prav tako pa s storitvijo NLB Plus lahko prenesete viške denarnih sredstev v vse vzajemne sklade NLB Skladi, h katerim ste že pristopili in uspešno vplačali prvo vplačilo oziroma polog pri varčevalnem načrtu.


NLB Welcome

Stranke NLB ste dobrodošle v NLB Poslovalnicah v Sloveniji, vendar tudi v poslovalnicah NLB Skupine, ki jih najdete v petih državah jugovzhodne Evrope. Ob neljubih dogodkih, kot so kraja, izguba, nedelovanje NLB Plačilnih kartic ali kartice NLB Osebnega računa, je NLB Welcome prva bančna pomoč na vašem potovanju.

NLB Darilni čeki

Darilni ček je posebna vrsta čeka, ki ga v NLB Poslovalnicah preprosto kupite. V banki vam bodo na ček izpisali ime in priimek obdarovanca, te podatke pa lahko napišete tudi sami.

Western Union

Mednarodna mreža za hitro nakazovanje denarja po celem svetu. Storitev je namenjena vsem, ki nujnopotrebujete denar v tujini, pa tudi tujcem v Sloveniji.

Menjalnica

Tukaj lahko naredite poljuben preračun valut.

NLB Sefi

Vas skrbi za dragocene predmete in denar, ki jih hranite doma? Sedaj lahko dragocenosti navarnem hranite kar pri nas v sefih in depojih.

Enkratno plačilo

O enkratnem plačilu govorimo takrat, ko stranka, ki v banki nima odprtega osebnega računa, plača posamezen plačilni nalog. Plačilo mora biti izvedeno v skladu s Pogodbo o izvršitvi enkratne plačilne transakcije.