Podjetja

Poslovni računi

Temelj vsakega finančnega poslovanja tvorita transakcijski račun in plačilni promet, na katerih gradite z banko tudi višje oblike poslovnega sodelovanja. Le-te omogočajo vašemu podjetju poslovno rast in uresničevanje razvojnih načrtov. Zato ni vseeno, katero banko si izberete za svojega poslovnega partnerja.


Poslovne kartice

Temelj vsakega finančnega poslovanja tvorita transakcijski račun in plačilni promet, na katerih gradite z banko tudi višje oblike poslovnega sodelovanja. Le-te omogočajo vašemu podjetju poslovno rast in uresničevanje razvojnih načrtov. Zato ni vseeno, katero banko si izberete za svojega poslovnega partnerja.

Prodajna mesta

Sprejmite odločitev za sprejem kartic na prodajnih mestih in odgovorite na potrebe vaših strank ter jim ponudite hitro, varno in enostavno plačevanje, svojemu podjetju pa povečajte obseg prodaje in poenostavite poslovanje.

Plačila in SEPA

S plačilnimi instrumenti je poslovanje za udeležence v plačilnem sistemu racionalnejše, izmenjava je elektronska, zato je poslovanje cenejše in hitrejše. SEPA je kratica za Single Euro Payments Area, ki predstavlja enotno območje plačil v evrih.

Naložbe

Rezultat kvalitetnega upravljanja z denarjem so presežki denarja. Investicije teh presežkov podjetja ne smejo biti špekulativne narave oziroma visoko tvegane. Morebitne velike izgube so lahko usodne za podjetje. Kam torej varno naložiti presežke?

NLB Krediti

Vam pri izvedbi novih poslovnih idej pogosto zmanjkuje finančnih sredstev ali pa imate zgolj trenutne likvidnostne težave? V vseh primerih boste v nas našli zanesljivega in strokovnega partnerja, pripravljenega prisluhniti vašim željam in potrebam.


Podjetniške finance

Vsak uspešen podjetnik ve, da za dober posel ni dovolj samo dober nos. Pomembno je znati doseženo tudi ohraniti in še obogatiti. Pri tem je vloga dobre banke zelo pomembna. Kaj znamo?

Naložbe v vrednostne papirje

Vsak uspešen podjetnik ve, da za dober posel ni dovolj samo dober nos. Pomembno je znati doseženo tudi ohraniti in šeobogatiti. Pri tem je vloga dobre banke zelo pomembna. Kaj znamo?

Zavarovanje poslovanja

V NLB se zavedamo, da ste slovenska podjetja vse bolj izpostavljena hitro se spreminjajočemu mednarodnem okolju. Pogoj za uspešen nastop na tujih trgih je tako uspešno prilagajanje, kar pa vključuje tudi ustrezno zavarovanje. Ponudimo vam lahko naslednje tipe zavarovanja poslovanja.

Ostale storitve

V banki se trudimo, da bi svojim strankam ponudili res čim širšo ponudbo storitev, kamor sodijo tudi take, ki niso neposredno povezane z bančništvom. S tem vam skušamo omogočiti, da bi čimveč denarnih zadev opravili v isti hiši, z pristopom, ki ste ga vajeni.

Poti do banke

Ponujamo vam celo paleto sodobnih orodij, ki vam olajšajo komuniciranje in poslovanje z banko.

NLB Proklik

Elektronsko poslovanje je najučinkovitejši način sodobnega izvajanja plačilnih storitev. V NLB vemo, da ima vsako podjetje svoje specifične potrebe in da vsako potrebuje nemoten finančni in informativni tok. Za pravne osebe, podjetnike in zasebnike smo pripravili elektronsko banko NLB Proklik, ki vsem pravnim subjektom ponuja široko paleto funkcionalnosti, ki jih uporabniki izvajajo elektronsko.

Ponudba nepremičnin

Oglejte si posebno ponudbo za nakup nepremičnin.