Poti do banke

NLB Proklik

Elektronsko poslovanje je najučinkovitejši način sodobnega izvajanja plačilnih storitev. V NLB vemo, da ima vsako podjetje svoje specifične potrebe in da vsako potrebuje nemoten finančni in informativni tok. Za pravne osebe, podjetnike in zasebnike smo pripravili elektronsko banko NLB Proklik, ki vsem pravnim subjektom ponuja široko paleto funkcionalnosti, ki jih uporabniki izvajajo elektronsko.


NLB E-račun - pravne osebe

V NLB smo uvedli novo storitev NLB E-račun, ki uporabnikom NLB Proklika omogoča izdajanje računov v elektronski obliki namesto dosedanje papirne oblike, prejemnikom spletne poslovalnice NLB Klik in elektronske banke NLB Proklik pa omogoča prejemanje e-računov.

SMS-sporočila za podjetja

Različne informacije o stanju in prilivu na vašem poslovnem računu, poslovanju s poslovnimi karticami in ob plačilih prek NLB Proklika.

NLB Bankomati

Bankomati so najpreprostejša pot do gotovine, na njih pa lahko opravite številne uporabne bančne storitve.

NLB Avtomatski odzivnik

Za najhitrejši dostop do informacije o stanju na vašem računu.

NLB Dnevno nočni trezor

Je varovan predalnik, ki omogoča stranki shranjevanje iztržkov gotovine in raznih dokumentov predvsem v času, ko je banka zaprta.

NLB Kontaktni center

Vse informacije o bančni ponudbi: 24 ur na dan, vse dni v letu, tudi za nekomitente. Pokličite 01 477 20 00!

Poslovalnice

V naših poslovalnicah so vam za opravljanje bančnih storitev, informiranje in svetovanje vedno na voljo usposobljeni bančni strokovnjaki.