Hitre povezave

Publikacije

NLB Spletna mesta

Hitri vodič po spletnem portalu

Spletni portal NLB na enem mestu združuje informacije o naših storitvah in o banki, dopolnjene z vrsto interaktivnih orodij, s katerimi vam bomo olajšali pot do najboljše bančne rešitve.

Spletni portal je razdeljen na naslednje vsebinske sklope:

Ponudba za prebivalstvo

Ponudba za prebivalstvo

Področje, namenjeno prebivalstvu, vsebuje poleg predstavitve storitev in možnih poti do banke tudi centre za posamezne segmente, od otrok do seniorjev. Do storitve vam pomaga virtualni bančni svetovalec, na voljo so vam tudi informativni izračuni in druga orodja.

Ponudba za podjetja

Ponudba za podjetja

Podjetniške strani so ravno tako sestavljene iz centrov (za zasebnike, mala podjetja ter velika in srednja podjetja) in iz predstavitve storitev. V pomoč pri izbiri najprimernejše storitve za vaše potrebe vam je na voljo finančni kalkulator.


O banki

O banki

Področje je namenjeno predstavitvi NLB. V njem boste  koristne informacije našli novinarji, iskalci zaposlitve in tudi vsi ostali, ki vas zanima največja slovenska banka.

  

NLB Skupina

NLB Skupina

Portal NLB Skupine združuje vse informacije o članicah NLB Skupine in njihovih storitvah. Na portal NLB Skupine vodi povezava v zgornjem desnem kotu spletnega portala NLB.
Shema strani


Storitve - 1.nivo

Do glavnih skupin storitev (krediti, kartice, ...) lahko dostopate preko zgornje navigacije.

Storitve - 2. nivo

Ko izberete skupino storitev iz zgornje navigacije, se bodo v levi navigaciji pojavile vse posamezne storitve, ki spadajo v to skupino. Na straneh posameznih storitev boste našli vse od osnovnih informacij do informativnih izračunov, obrestnih mer, cen, vlog, ...  Če obstajajo tudi vsebine na 3. nivoju, lahko do njih dostopate preko povezav na vrhu osrednjega polja.

Centri - po vaši meri

V centrih so zbrani informativni članki in storitve, zanimivi za posamezne skupine. Na enem mestu lahko najdete vse vsebine, ki vas zanimajo.

Hitre povezave

Na enem mestu smo zbrali povezave do najbolj koristnih vsebin in orodij. Čakajo vas na vseh straneh spletnega portala.

Iskalnik

Najhitrejša pot do iskane storitve oziroma informacije vodi preko iskalnika. Čaka vas na vsaki strani spletnega portala.

Bančni svetovalec

Virtualni pripomoček, ki vas bo s pomočjo preprostih vprašanj udobno pripeljal do ustrezne bančne rešitve.

Dodatne informacije

V tem sklopu boste našli kontaktne podatke, ki vam bodo koristile pri pridobivanju dodatnih informacij o naših storitvah.

Moja banka

Vsakogar od nas zanimajo različne informacije, zato si lahko na strani Moja banka po enostavni registraciji prilagodite naslednje vsebine:

  • tečajnice (izbor željenih valut in tečajev),
  • novosti na straneh,
  • sporočila za javnost,
  • sporočila za naložbenike,
  • TOM (temeljno obrestno mero).

Seveda vam bomo, če želite, Izbrane vsebine pošiljali tudi na vaš elektronski naslov.