Spletna poslovalnica

Dobrodošli v spletni poslovalnici NLB Vite, ki vam kadarkoli omogoča enostavno in pregledno upravljanje vaših zavarovanj.

Brezplačna prijava vam omogoča

Pregled vaših zavarovanj

Vpogled v zgodovino vplačanih premij in morebitnih zapadlih obveznosti

Pregled obvestil zavarovalnice

Namig
Pri registraciji v spletno poslovalnico ne uporabljajte službenega e-naslova. V postopku menjave pozabljenega gesla je e-naslov pomemben podatek, zato morate imeti dostop do njega vedno in povsod.

Svetovalnica

Pogosta vprašanja

Se sprašujete, zakaj bi potrebovali življenjsko zavarovanje? Imate denar raje v nogavici ali na računu? Ne veste, kakšno življenjsko zavarovanje pravzaprav potrebujete? Preverite odgovore na podobna vprašanja ali pa zastavite svojega.

Izračun zavarovalnih vsot

Se odločate za življenjsko zavarovanje, pa ne veste, kakšno zavarovalno vsoto potrebujete? Uporabite izračun, ki vam bo pomagal upoštevati vse okoliščine v vašem življenju, ki vplivajo na potrebno zavarovalno vsoto.

Tečajnice

Razmišljate o naložbenem življenjskem zavarovanju? Potem vas gotovo zanima, kako se gibljejo vrednosti enot vzajemnih skladov, ki oblikujejo donose vašega zavarovanja. Preverite tečajnice posameznih vzajemnih skladov, seveda pa so vam za dodatna pojasnila vedno na voljo naši svetovalci.