Aktuar

Pridruži se ekipi NLB Vita d.d. Ljubljana, največji bančni zavarovalnici v Sloveniji kot aktuar!

Opis dela:

NLB Vita zaradi nadomeščanja začasno odsotnega delavca v svoje vrste vabi zanesljivega, odgovornega, natančnega, etičnega, samoiniciativnega in na stranke usmerjenega posameznika, ki bo prevzel naloge aktuarja in tako s svojimi izračuni prispeval k razvoju novih in nadgradnjami obstoječih zavarovalnih produktov.

Tvoje glavne naloge bodo:

• sodelovanje pri izvajanju nalog v zvezi z razvojem novih in nadgradnjami oz. prilagoditvami izračun zavarovalno tehničnih rezervacij in drugi izračuni v zvezi z zagotavljanjem izvrševanja obveznosti iz zavarovanj,
  • sodelovanje pri razvoju bančno zavarovalnih produktov,
  • sodelovanje v procesu planiranja,
  • izdelovanje predlogov za odločanje,
  • priprava izračunov in poročil za notranje uporabnike in zunanje institucije,
  • svetovanje vodjem in zaposlenim,
  • prenos znanj,
  • koordiniranje, spremljanje in nadzor delovnih procesov,
  • opravljanje drugih del po nalogu nadrejenega oz. uprave, ki smiselno sodijo v delokrog delovnega mesta oz. dela delovne sredine, kjer se opravlja delo.

Nudimo ti:

• delo v dinamičnem kolektivu, kjer spodbujamo stalno strokovno in osebno rast,
  • urejeno, družini prijazno in sproščeno delovno okolje,
  • možnost pridobivanja izkušenj v mednarodnem okolju ,
  • delovno razmerje za določen čas s polnim delovnim časom ter poskusno dobo 5 mesecev zaradi nadomeščanja začasno odsotnega delavca.

V kolikor imaš VII. ali VI/2. izobrazbo matematične ali ekonomske smeri, znanje standardnih in specializiranih orodij za PC, 1 leto delovnih izkušenj ter  aktivno govoriš angleški jezik, te vabimo, da nam svoj CV in motivacijsko pismo posreduješ na naslov zaposlitev@nlbvita.si najkasneje do 30. maja 2018.