NLB Vita Zanesljiva

Že danes zagotovite svoji družini lep jutri.

NLB Vita Zanesljiva je življenjsko zavarovanje za družine in posameznike, ki najbolj od vsega želijo varnost. Ob zavarovanju nudi varčevanje z zajamčenim donosom.

Informativni izračun 

Premija Najmanj 50 EUR na mesec ali najmanj 1.000 EUR enkratno
Kritja Zavarovanje za primer smrti, nezgodne smrti, 100-% trajne nezgodne invalidnosti ali kritične bolezni
Zajamčen donos 1,25 % z možnostjo udeležbe v presežku zavarovalnice

 

Zavarovanje je primerno

Če želite biti življenjsko zavarovani in hkrati varčevati.

Če želite varčevati varno, z zajamčenim donosom.

Če imate kredite in bi radi poskrbeli, da v primeru vaše smrti ne bodo obremenjeni vaši bližnji.

Kako skleniti zavarovanje

1

Preverite finančno stanje

Glede na vaše finančno stanje določite višino premije in zavarovalne vsote. V primeru vaše smrti bo družina dobila tisto, kar je višje – zavarovalno vsoto ali privarčevana sredstva.

Informativni izračun

2

Potrebni dokumenti

Ob sklenitvi življenjskega zavarovanja NLB Vita Zanesljiva potrebujete identifikacijski dokument in davčno številko.

3

Kje skleniti?

Zavarovanje lahko sklenete v katerikoli poslovalnici NLB d.d. Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri morebitnih vprašanjih.

Poišči poslovalnico

Zakaj skleniti?

Zajamčen donos

NLB Vita Zanesljiva je življenjsko zavarovanje z zajamčenim donosom za dobo 15 let. Nudi vam zajamčen donos v višini 1,25 % letno in možnost udeležbe v letnem presežku zavarovalnice. Poleg varčevanja boste tudi življenjsko zavarovani. V primeru vaše smrti bodo vaši upravičenci dobili znesek, ki je višji: zavarovalno vsoto ali privarčevana sredstva.

Fleksibilnost zavarovanja

V času trajanja zavarovanja lahko spreminjate zavarovalno vsoto, zavarovalna kritja, premijo in upravičence. Kadarkoli lahko brez razloga zahtevate delni ali popolni odkup privarčevanih sredstev. Prav tako obstaja možnost mirovanja plačila premije in kapitalizacije zavarovanja. O vseh možnostih se lahko vedno posvetujete tudi z našimi svetovalci, ki vam bodo svetovali na podlagi vaše konkretne situacije.

Možnost vezave na kredit

Življenjsko zavarovanje je danes pomembno – še toliko bolj, če imate kredit. Kaj se bo zgodilo s kreditom, če umrete? Z NLB Vito Zanesljivo z vezavo na kredit lahko varčujete in se hkrati življenjsko zavarujete v višini kredita, najetega pri katerikoli banki v Sloveniji. Med trajanjem zavarovanja bo zavarovalna vsota v času odplačevanja kredita padajoča in vedno večji del vaše premije bo namenjen varčevanju. V primeru vaše smrti pa bo NLB Vita vaš kredit poplačala do višine zavarovalne vsote. Z našim izbirnikom preverite, kakšno zavarovalno vsoto potrebujete (Izbirnik).

Več informacij

Zloženka

Splošni pogoji

Dodatek k splošnim pogojem

Dodatni pogoji za nezgodno zavarovanje

Dodatni pogoji za zavarovanje kritičnih bolezni