Osnove življenjskih zavarovanj

Življenjske situacije

 

Zakaj izbrati življenjska zavarovanja NLB VitaŽivljenjska zavarovalnica NLB Vita je zgrajena na obojestranskem zaupanju. Mi zaupamo vam.

Pri finančnih storitvah je pomembno, da so vaša sredstva v varnih rokah. NLB Vita je članica največje slovenske finančne skupine NLB Skupine. Naša prednost je, da smo veliki, izkušeni in strokovni. Razumemo, kaj želite, in ponujamo, kar potrebujete. Lahko nam zaupate.

Ponudba zavarovanj NLB Vite je naš odgovor na vaše potrebe.

Pri oblikovanju ponudb smo upoštevali, da različne potrebe narekujejo različna zavarovanja. Naša zavarovanja so zato prilagojena posameznikom in družinam v različnih življenjskih situacijah. V vsakem trenutku življenja lahko poiščete sebi primerno zavarovanje ali pa si ga oblikujete po svoji meri. Tu smo zato, da zavarujemo vašo največjo dragocenost - vaše življenje.

Naši svetovalci so vam na voljo za brezplačno svetovanje.

Izbira zavarovanja je lahko zelo težka, zato vam pri tem z veseljem pomagamo. Na vsa vprašanja in dileme o zavarovanjih vam bodo strokovno odgovorili naši svetovalci na brezplačni številki 080 8798. Skupaj bomo našli primerno življenjsko zavarovanje, ki bo ustrezalo vašim potrebam in življenjskemu slogu.

Sklenitev zavarovanj je preprosta.

Življenje samo je že dovolj zapleteno, zato smo naša zavarovanja oblikovali tako, da je sklenitev zelo preprosta. Potrebujete le osebni dokument in davčno številko ter se oglasite v katerikoli NLB Poslovalnici ali v Banki Celje. Zavarovanje sklenete hitro in preprosto.

Zavarovanje lahko sklenete v katerikoli NLB Poslovalnici in v Banki Celje.

NLB Vita je bančna življenjska zavarovalnica. Zavarovanja lahko sklenete v NLB Poslovalnicah in poslovalnicah Banke Celje po vsej Sloveniji. Bančni svetovalci vam bodo predstavili storitve, svetovali in vam pomagali pri odločitvi. Smo vedno blizu vas in na voljo za nasvet.